Produsele Lysaskin

Produsele noastre

Evoluție în hidratarea cutanată

Laboratoarele LYSASKIN au elaborat și dezvoltat o gamă de produse de îngrijire emoliente de lungă durată, adaptate celor mai frecvente probleme ale pielii uscate, asociind hidratarea superioară și remanența hidratării. S-au depus eforturi pentru ca produsele de îngrijire emolientă LYSASKIN să ofere pielii confort de lungă durată. Produsele LYSASKIN sunt disponibile în ambalaje ușor de folosit, atât în varianta de 200 ml, cât și de 500 ml, pentru a răspunde nevoilor mari de hidratare pentru persoanele cu piele uscată.

Un principiu activ brevetat: URODIUM®-ul

Capacitatea puternic hidratantă a gamei de îngrijire emolientă LYSASKIN se datorează ingredientului activ brevetat, URODIUM®, dezvoltat prin studii de cercetare LYSASKIN, care îmbunătățește capacitatea de hidratare a ureei (factor natural de hidratare prezent în piele) și mai ales remanența sa (acțiune de lungă durată).

URODIUM®-ul este alcătuit majoritar din uree și clorură de sodiu (sare). Aceste 2 ingrediente active sunt recunoscute pentru capacitatea lor intensă de hidratare, proprietățile kerato-reglatoare și de calmare care se cumulează în URODIUM®. Dar, mai ales, asocierea ingrediente lor are un efect sinergic, deoarece clorura de sodiu limitează cristalizarea ureei în piele și crește astfel eficacitatea acesteia în timp. Rezultatul este un efect de lungă durată.

Astfel, studiile efectuate de profesorul Kalis la Spitalul din Reims au demonstrat că URODIUM®-ul are o capacitate de hidratare cu 50% mai mare decât cea a ureei neasociate.

De asemenea, studiile au arătat că URODIUM®-ul cu concentrația de 10% Uree a adus o îmbunătățire a hidratării pielii de +127% după doar 4 zile de aplicare.

O bogăție de INGREDIENTE ACTIVE

Ingredientele active asociate cu URODIUM®-ul sunt recunoscute pentru proprietățile lor relipidante, hidratante, reparatoare, calmante și de reglatoare (unt de Shea, ulei de jojoba, ceară de albine, ulei de sâmbure de caise, glicerină, steroli vegetali, scualen, etc.)

Confort excepțional

Formularea galenică a produselor LYSASKIN a făcut parte din obiectivele avute în vedere pentru a aduce un confort înalt la utilizare:

  • Ușurință în aplicare
  • Penetrare foarte rapidă
  • Nu lasă o senzație lipicioasă la nivelul pielii după absorbție
  • Parfumul, atunci când este prezent, este foarte plăcut, datorită notelor marine discrete caracteristice

O siguranță îmbunătățită

Produsele LYSASKIN au fost testate clinic sub control dermatologic. pH-ul produselor este de 5,5, precum al pielii. Ingredientele alese sunt recunoscute pentru toleranța lor foarte bună.

Ambalaje adaptate

Laboratoarele LYSASKIN vă oferă o gamă de îngrijire emolientă în flacoane cu pompă, foarte practice, cu un volum adaptat pentru utilizarea zilnică, de rutină (200 și 500ml).

Un produs hidratant pentru fiecare

Indiferent de problema cu care se confruntă pielea uscată, Laboratoarele LYSASKIN vă oferă produse adaptate.