Despre noi

Cine suntem?

LYSASKIN este un laborator dermato-cosmetic francez care are drept scop cercetarea și dezvoltarea de produse inovatoare pentru a ameliora problemele cu care se confruntă pielea.

Produsele laboratoarelor LYSASKIN sunt fabricate în Franța și concepute de unii dintre cei mai importanți specialiști francezi în Dermatologie și Cosmetologie.

DOUĂ OAMENI CHEIE AU PARTICIPAT ACTIV LA DEZVOLTAREA PRODUSELOR DE ÎNGRIJIRE LYSASKIN:

Domnul Profesor Bernard Kalis: Consilier Științific al Laboratoarelor LYSASKIN
Profesor Onorific al Universității din Reims
Fostul șef al Secției de Dermatologie al Spitalului Universitar din Reims

Membru al Societăților Franceze și Britanice de Dermatologie

Mă ocup de mulți ani de patologiile pielii uscate, pentru a oferi pacienților tratamente eficace, în formule adaptate nevoilor lor și la prețuri rezonabile. Astfel, mi-am dorit să mă alătur și să sprijin personal demersurile Laboratoarelor LYSASKIN de a dezvolta produse specifice pentru pacienții care suferă de aceste patologii.

Domnul Bernard LANDRU : Director Tehnic al Laboratoarelor LYSASKIN.
A lucrat ca Inginer Chimist / Galenician la marile firme producătoare de cosmetice, s-a ocupat de formularea produselor Laboratoarelor de Dermato-Cosmetice și a colaborat cu dermatologi.

Misiune

Laboratoarele LYSASKIN au ca misiune oferirea de răspunsuri concrete la problemele cu care se confruntă pielea dumneavoastră:

Produse

Cercetarea din cadrul Laboratoarelor LYSASKIN are drept obiect dezvoltarea de inovații care garantează o eficacitate optimă a produselor sale. Astfel, URODIUM®, formulă brevetată de Laboratoarele noastre, este o asociere de ingrediente active care conferă pielii o hidratare intensă și de durată. Înalta eficacitate a produselor de îngrijire LYSASKIN a fost demonstrată prin teste realizate de cabinete medicale sau de servicii spitalicești independente.

Informații

Pe acest site veți găsi:

  • Informații simple și ușor de înțeles privind pielea și întreținerea acesteia,
  • Explicații pentru a înțelege și a cunoaște mai bine principalele probleme ale pielii

Siguranță

Produsele LYSASKIN au fost dezvoltate pe o perioadă mai mare de 3 ani împreună cu cei mai buni specialiști din domeniul formulării produselor, sub coordonarea domnului profesor Kalis.

În plus, în toate nivelurile de dezvoltare a produselor, Laboratoarele LYSASKIN au implicat asociațiile de pacienți cu diverse afecțiuni ale pielii pentru a aduna opinia membrilor săi și pentru a concepe, astfel, produse cât mai adaptate nevoilor lor.

Dincolo de aceste precauții morale, produsele rezultate în urma cercetărilor LYSASKIN au fost supuse unui număr mare de teste efectuate de cabinetele dermatologice sau de serviciile spitalicești independente, sub control dermatologic.