Termeni și condiții

Termeni si conditii de vanzare

Preambul :

Suntem încântați să vă urăm bun venit la site-ul nostru www.lysaskin.ro (denumit în continuare „site-ul”). Ne străduim să asigurăm cele mai bune posibilități, acuratețea și actualizarea informațiilor difuzate pe acest site, pe care ne rezervăm dreptul de a corecta, în orice moment și fără preaviz, conținutul. Cu toate acestea, nu putem garanta acuratețea, acuratețea sau exhaustivitatea informațiilor disponibile pe acest site. Prin urmare, nu ne asumăm nicio responsabilitate:

 • Orice inexactitate, inexactitate sau omisiune referitoare la informațiile disponibile pe site;
 • Orice prejudiciu rezultat dintr-o intruziune frauduloasă de către un terț care a avut ca rezultat o modificare a informațiilor puse la dispoziție pe site;
 • și, în general, orice daune, directe sau indirecte, indiferent de cauzele, originile, naturi sau consecințe, cauzate de accesul oricui la site-ul, sau incapacitatea de a accesa aceasta, utilizarea site-ului și/sau de credit orice informație care vine direct sau indirect de la acesta din urmă.
  Prin urmare, comanda implică aderarea deplină și fără rezerve a cumpărătorului la acești termeni și condiții de vânzare.
  Orice condiție contrară reprezentată de cumpărător va fi, prin urmare, în absența acceptării exprese, să fie inoppozabilă vânzătorului, indiferent de momentul în care aceasta ar fi putut fi adusă la cunoștința sa. Faptul că vânzătorul nu se recurge la nici un moment dat de oricare dintre acești termeni și condiții de vânzare nu poate fi interpretată ca o derogare pentru a se recurge la oricare dintre acești termeni la o dată ulterioară.

1. General

1.1 Acești termeni și condiții reglementează exclusiv relațiile contractuale dintre S.A.R.L. LYSASKIN, cu sediul în Franța, 39 Rue de Lisbon 75008 Paris, înregistrată în registrul comerțului din Paris B 450 367 537 („Compania”) , și oricine vizitează site-ul www.lysaskin.com sau care doresc să cumpere unul dintre produsele oferite pe acest site, sau prin poștă, sau prin telefon („client”).

1.2 Prin navigarea www.lysaskin.com sau comandarea unuia dintre produsele oferite pe acest site, clientul este de acord să respecte aceste condiții care se aplică oricărei oferte, ordine și acord între client și companie, precum și orice tranzacție. necesar să le efectueze, cu excluderea oricăror alte condiții formulate de client, cu excepția cazului în care compania este de acord să scrie.

1.3 Aceste condiții sunt disponibile tuturor pe site-ul companiei (www.lysaskin.com).

1.4 Compania își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, sub rezerva apariției acestor modificări pe site-ul său.

1.5 În cazul în care toate sau o parte din una sau mai multe dispoziții urmau să fie declarate nevalide, această nevalabilitate nu va afecta celelalte dispoziții sau părți ale dispoziției care va rămâne pe deplin aplicabilă.

2. Comenzi

2.1 Comenzile pot fi facute:-fie direct pe site-ul www.lysaskin.com-fie prin telefonarea serviciului clienti al companiei (a se vedea numerele de telefon de la sfarsitul documentului), fie prin trimiterea unei comenzi de cumparare (descarcabile pe site www.lysaskin.com în secțiunea coș de cumpărături).

2.2 Orice comanda este în valoare de acceptare a prețurilor și descrierea produsului.

2.3 Comenzile plasate prin intermediul site-ului www.lysaskin.com trebuie să fie confirmate de către companie.

2.4. Compania își rezervă dreptul de a refuza ordinele plasate de clienții cu care există o dispută. În plus, compania își rezervă dreptul de a refuza ordinele și, prin urmare, livrările către alte țări decât Franța și Belgia, fără a fi nevoit să-și justifice decizia.

2.5 Compania se angajează să onoreze ordinele numai în limitele inventarelor de produse disponibile. În absența disponibilității produsului comandat, compania se angajează să informeze clientul cât mai curând posibil.

3. Preț

3.1 Toate prețurile produselor (excluzând transportul) sunt afișate în euro și sunt valabile numai în limita stocurilor disponibile. Toate ofertele de produse sunt limitate la Metropolitan France, Corsica și Belgia.

3.2. Clientul este obligat să contribuie la costurile logistice și de transport. Costurile de transport aplicabile comenzii clientului sunt comunicate în timpul procedurii de comandă.

3.3 Prețurile afișate țin seama de televiziunea franceză pentru Franța și Belgia pentru Belgia, aplicabilă la 1 iulie 2004 (și anume 20% pentru Franța și 21% pentru Belgia). În cazul în care una sau mai multe rate sunt schimbate, în creștere sau în scădere, în cursul anului, aceste modificări pot fi transferate la prețul produselor.

3.4 Orice taxe vamale sau de import sunt datorate de îndată ce parcela ajunge la țara de destinație. Clientul trebuie să plătească orice taxe vamale suplimentare de vămuire, deoarece compania nu are nici un control asupra acestor impozite și nu le poate prevedea, deoarece politicile vamale diferă foarte mult de la o țară la alta. Prin urmare, este responsabilitatea clientului de a verifica la biroul vamal local pentru a afla cuantumul taxelor datorate.

4. Conditii de plata

4.1 Plata se datorează din a 8-a zi lucrătoare din ziua de după ziua livrării produselor comandate. Se poate face prin:

 • (Blue card, Visa, Eurocard MasterCard). În acest caz, clientul este invitat, la sfârșitul comenzii, să indice numărul cardului și data validității sale. Datele furnizate de client sunt verificate pentru a evita abuzul și frauda. Serverul este în modul criptat și toate informațiile transmise este codificat (protocol SSL), astfel încât nimic nu curge clar prin rețea.
 • un cec bancar (valabil numai pentru Franța), întocmit la ordinul LYSASKIN și trimis la adresa de mai jos:
  Laboratoires LYSASKIN
  39, rue de Lisbonne
  75008 Paris

un cec bancar (valabil numai pentru Franța), întocmit la ordinul LYSASKIN și trimis la adresa de mai jos: …

4.2 În cazul unei plăți întârziere, clientul este răspunzător de drept și fără preaviz de întârziere de 1,2% pe lună și o sumă de 4 EUR per retragere. În cazul unei proceduri judiciare, clientul va fi obligat, de asemenea, să plătească o sumă forfetară de 15% calculată pe baza sumei totale datorate.

5. Livrarea comenzilor

5.1. Dacă nu se prevede altfel, livrarea se face la adresa indicată de client în momentul comenzii. În cazul absenței clientului în momentul livrării, produsele comandate vor fi apoi livrate la oficiul poștal pe care depinde adresa de livrare indicată de client la momentul comenzii sale.

5.2. Cu excepția cazului special sau a indisponibilității temporare a unuia sau mai multor elemente, elementele comandate sunt livrate într-un singur Du-te.

5.3. Tariful logistic de bază include tarifele de transport economic ale birourilor poștale franceze și belgiene pentru întârzieri de transport de mai mult sau mai puțin de 10 zile.

Laboratoarele LYSASKIN nu pot fi considerate responsabile pentru întârzieri sau pierderi de colete în timpul transportului (acces la opțiunea de urmărire expres).

Opțiunea de plată expres/de urmărire este:

 • pentru Franța: Collissimo, urmată de Oficiul poștal francez
 • pentru Belgia: Taxiposte EMS de la oficiul poștal belgian.

Timpii de expediere care pot fi indicați sunt pur orientativi.

6. Proprietate

6.1 Produsele livrate clientului rămân proprietatea companiei până la plata integrală a prețului integral.

7. Renunţare

7.1. Clientul are dreptul de a notifica compania că renunță la achiziționarea sa fără penalități și fără nici o indicație de motive în termen de maxim 7 zile lucrătoare de la ziua de după livrarea lor.

7.2. Produsele trebuie apoi returnate pe cheltuiala clientului în ambalajul original, nedeschise și nu murdărite sau deteriorate de către client în termen de 7 zile lucrătoare până în ziua următoare livrării lor la următoarea adresă:
Laboratoires LYSASKIN / Evadix
Service retour marchandise
Rue Pasquier Grenier,
47500 Tournai
Belgique

8. Returnari si schimburi de produse

8.1 Dacă, în timpul livrării, produsul nu corespunde comenzii, clientul poate efectua o rambursare sau o cerere de schimb în termen de 7 zile lucrătoare de la o zi după ziua livrării, cu condiția ca produsul să fie în ambalajul său. și că motivele întoarse sunt bine indicate.

8.2 Produsul și cererea de schimb sau restituire trebuie trimise, pe cheltuiala clientului, împreună cu o fotocopie a facturii de cumpărare la următoarea adresă:
Laboratoires LYSASKIN / Evadix
Service retour marchandise
Rue Pasquier Grenier,
47500 Tournai
Belgique

8.3. Produsele deschise, deteriorate sau murdărite de către client nu sunt niciodată rambursate sau schimbate.

8.5 În cazul unor returnări necorespunzătoare, compania își rezervă dreptul de a refuza orice ordine ulterioară.

9. Politica

9.1 Datele cu caracter personal transmise de către client către site-ul https://www.lysaskin.com/vor fi procesate de către companie ca manager de procesare. Cu excepția datelor cardului de credit, aceste date vor fi stocate în baza de date a companiei.

9.2 Datele personale colectate vor fi utilizate pentru a executa comanda clientului. De asemenea, acestea vor fi folosite pentru a informa clientul cu privire la diversele oferte oferite de companie. Aceste oferte vor fi făcute prin e-mail, telefon sau e-mail.

9.3 Clienții pot solicita în orice moment să-și poată vizualiza datele personale stocate în bazele de date ale companiei, să solicite corectarea și să obiecteze la datele sale utilizate în scopuri de marketing direct. adresate companiei:

Laboratoires LYSASKIN
39, rue de Lisbonne
75008 Paris
France

10. Responsabilitatea

10.1 În ceea ce privește accesul la site, procesul de comandă, livrarea produselor și orice serviciu ulterior, compania este obligată doar printr-o obligație de mijloace.

10.2 Societatea nu poate fi trasă la răspundere în cazul unei încălcări complete sau parțiale a contractului atunci când contractul își găsește cauza în totalitate sau parțial din cauza unei părți terțe, în cazul unei întreruperi a stocurilor, al indisponibilității produselor, al loviturii de livrare sau în cazul în care un terț forță majoră.

10.3 Compania nu poate fi trasă la răspundere din cauza oricăror daune sau neplăceri inerente utilizării internetului, inclusiv o defalcare a serviciului, o intruziune externă, prezența virușilor de calculator sau orice fapte calificate. forță majoră.

10.4 Produsele oferite sunt conforme cu legislația franceză actuală. Fotografiile și textele reproduse și ilustrând produsele prezentate nu sunt contractuale. Prin urmare, compania nu poate fi trasă la răspundere pentru nicio eroare în niciuna dintre aceste fotografii sau în oricare dintre aceste texte.

11. Proprietate intelectuală

11.1 Drepturile de proprietate intelectuală asupra documentelor conținute pe site și fiecare dintre elementele create pentru acest site sunt proprietatea exclusivă a companiei sau a furnizorilor săi, aceștia din urmă sau cei care nu acordă nicio licență sau alte drepturi decât cea a Vizitați site-ul web.

11.2 Reproducerea oricărui document publicat pe site este autorizată numai cu unicul scop de informare pentru uz personal sau privat. Orice reproducere sau utilizare în alte scopuri constituie o încălcare, cu excepția cazului în care compania are autorizație prealabilă și expres.

12. Limba contractului, legea aplicabilă și jurisdicțiile competente

12.1 Limba aplicabilă relației contractuale dintre client și companie este franceza.

12.2 Relația contractuală dintre client și companie este guvernată de dreptul francez.

12.3 În cazul unui litigiu între client și companie, instanțele de la Paris sunt singurele competente.

Laboratoires LYSASKIN
39, rue de Lisbonne
75008 Paris

Serviciul clienți:
[email protected]

Adresele comenzii:
Pour la France : Laboratoires LYSASKIN – 39, rue de Lisbonne 75008 Paris